Nopea ja taitava Kaapo Kakko

Kaapo Kakko pelaa jääkiekkoa Turun Palloseurassa. Erikoista tässä pelaajassa on se, että hän on nuorin triplan saavuttanut pelaaja. Tämä tarkoittaa, että hän on voittanut maailmanmestaruuden kolmella eri tasolla: alle 18-vuotiaat, alle 20-vuotiaat ja aikuiset. Kyseessä on siis erittäin taitava nuori jääkiekkoilija, jolla on pitkä ja komea ura edessään. Kakko ehti pelata tämän kauden aikana yli 80 ottelua. Tämä aktiivinen nuori mies ei paikallaan pysy. Silloin, kun hän ei pelaa jääkiekkoa, pelaa hän jotain muuta tai on muutoin aktiivisesti liikkeessä.

Nuori lahjakkuus

Kakkoa voidaan pitää poikkeuksellisena pelaajana. Hän on hyvin älykäs ja pystyy tekemään erittäin nopeita ja pidemmän päälle fiksuja ratkaisuja. Häntä onkin ylistetty ympäri maailman ja kehuja satelee joka puolelta. Kakko on pelaajana varma ja rauhallisen oloinen. Rauhallisuus ei kuitenkaan tarkoita tässä tapauksessa laiskaa pelaamista, vaan Kakko suorittaa laukauksensa aina täsmällisesti, tarkasti ja nopeasti. Hänen pelisilmänsä on ainutlaatuinen eikä häneltä jää mitään huomaamatta pelin aikana. Kakko lukee peliä erittäin taitavasti ja on aina muita askeleen edellä. Myös ylistetty Patrik Laine kehuu Kakkoa jopa paremmaksi pelaajaksi kuin amerikkalainen Jack Hughes, jota pidetään parhaimpana pelaajana.

NHL:n varaustilaisuus

NHL

NHL:n varaustilaisuus on tapahtuma, jossa nuoria pelaajalupauksia varataan NHL-kaudelle. Kaapo Kakko lähtee mukaan vuoden 2019 varaustilaisuuteen, joka järjestetään Vancouverissa kesäkuun 21. – 22. päivänä. Kakkoa pidetään koko draftin eli varaustilaisuuden kokonaisvaltaisimpana pelaaja. Hän hallitsee jääkiekon täysivaltaisesti ja yltää jo nuorena aikuisten tasoon. Kakon laukaukset ovat huippuja ja hänen pelitavastaan ja kyvystään nähdä tilanteet jo etukäteen on erityistä hyötyä peleissä. Kakkoa onkin pidetty Jack Hughesin kanssa varausten ykkösvaihtoehtona. Nähtäväksi jää, kumpi heistä valitaan ensin. Mikäli amerikkalainen organisaatio haluaa valita mieluummin amerikkalaisen pelaajan keulakuvakseen, voi Kakko jäädä kakkosvalinnaksi. Joka on erittäin hyvä sekin.Kakko itse yrittää olla miettimättä ja stressaamatta varaustilaisuutta. Hän viettää liikunnallisen lepoviikon ennen juhannuksen varaustilaisuutta ja viettää aikaa ystäviensä kanssa. Nyt onkin hyvä aika ottaa rauhallisesti, sillä Vancouverin lennon jälkeen meno tulee olemaan aika haipakkaa. Hän tietää, että vaihtoehdot ovat joka tapauksessa erittäin hyvät, joten stressiin ei ole aihetta.

Maailmanmestaruus

Kakko vakuutti suuren yleisön tammikuussa 2019 saattamalla Suomen alle 20-vuotiaat nuoret maailmanmestaruuteen. Maailman suuret nimet huomasivat Kakon erityisen lahjakkuuden myös Slovakian maailmanmestaruuskisoissa. Siellä Kakko saldosi itselleen kuusi maalia ja Leijonat saivat maailmanmestaruuden.Elämä onkin ollut Kakon kykyjen osoittamisen jälkeen aikamoista pyöritystä. Kaiken kruunasi tapahtuma Helsingin torilla. Ihmiset kerääntyivät juhlistamaan maailmanmestaruutta. kakon jääkiekkomenestys onkin suonut hänelle runsaasti faneja ympäri maailman. Tämä ei Kakkoa ahdista, sillä hän on tottunut yleisön edessä esiintymiseen jo pienestä saakka. Hän rakastaa esiintymistä ja pelaaminen suuren yleisön edessä tuntuu mahtavalta. Yleisön huudot maaleja tykittäessä saa Kakkoon vain enemmän tarmoa.

Kakolla

Kakolla on edessään pitkä ja mahtava ura. Hänellä riittää taitoa, intohimoa ja rakkautta lajiin. Kakon tasapaino ja koordinaatiokyky ovat vailla vertaansa ja hänen tekemät valinnat ovat aina parhaat mahdolliset. Hän tietää olevansa varaustilaisuudessa ensimmäisten joukossa, mutta silti hänessä ei ole huomattu häivähdystäkään ylimielisyydestä. Päinvastoin, hän nauttii kokemuksista ja haluaa tehdä parhaansa ja ottaa nöyränä vastaan, mitä tuleman pitää. Kakon pelitoverit pitävät häntä todella nöyränä, avuliaana ja hyvätapaisena miehenä, jolla on aina jalat maassa. Kakko tulee olemaan esillä pitkään ja tulemme kuulemaan hänen menestyksestään kerta toisensa jälkeen.